Sari la conținutul principal

VAND BUSINESS ONLINE - DOMENIUL FASHION: INCALTAMINTE DIN PIELE 100% NATURALA de vanzare in Valcea

1689
29 000
36 000
Stockuri
Lichidari
Salutare!
Vand business online - domeniul fashion: incaltaminte din piele 100% naturala.

Firma infiintata la inceputul lui 2018, investitia a fost minima.
Activitatea mi-a permis sa investesc totul inapoi in firma timp de 4 ani.

Cifra de afaceri pe ani:
2018: 25.212 euro
2019: 102.324 euro
2020: 35.637 euro

ROAS-ul intr-o perioada buna este de intre 7 si 12X, intr-o perioada slaba este de 5X.

- Potential de extindere pe pietele straine. Deocamdata nu mi-a permis timpul sa fac asta
- Produsele nu sunt listate pe EMAG - dupa calculele mele doar pe emag s-ar vinde aprox 10.000 - 20.000 lei pe luna. Integrarea este relativ simpla, dar nu mi-a permis timpul sa ma ocup.
- Profitul operational este undeva la 15-20%, pesimist

Ce asset-uri ar fi:
- Stoc de marfa de aproximativ 20.000 euro la pret de achizitie incluzand taxe.
- Site realizat pe prestashop 1.6, cam 450 produse listate, poze profesioniste
- Bannere de prezentare pt aduri
- integrare cu procesator de plati
- Logo profesionist si identitate de brand. Logo-ul pare simplu la prima vedere, dar se pune la dispozitie toata povestea din spatele imaginii.
- Domeniu .ro
- Pagina de facebook cu aproape 30.000 de like-uri, crescute organic (ma refer aici ca au venit din ad-uri, dar nu au fost aduri speciale pentru like-uri, doar pentru conversii/traffic)
- Pagina de insta cu 1.100 followeri, crescuta natural, structurata foarte bine, cu shop integrat

- Campanii optimizate de fb ads si adwords - bugetul de ads este acum cam 200 lei pe zi.
-Campaniile de remarketing sunt ca la carte, atat pe fb cat si adwords.
- Baza de date de aproape 4500 de clienti - pt posibile newslettere

Site-ul este integrat cu smartbill, facturarea unei comenzi durează sub 1 minut, are integrat toate tool-urile de marketing: Facebook, Google, Instagram etc. Contul de Facebook aferent site-ului are rulat peste 50.000 euro, asta înseamnă că Facebook are date de plecare.

Site-ul care este la curent cu toate update urile, pe anumite cuvinte cheie se situează pe prima pagina in google( pantofi office piele, pantofi de birou piele, pantofi comozi piele etc), poze profesionale la toate produsele, relații cu furnizorii de cutii și etichete personalizate( avem unul din cele mai mici preturi din piață)

Prețul de vânzare al siteului care conține : stoc de marfă, baza de date de clienti, undeva la 4500 de persoane ( peste 40% din clienți se întorc în fiecare sezon și își recomanda de încălțat), relații cu furnizorii( marfa se cumpăra cu plata la termen, sunt negociate termene de plata de la 60 pana la 120 de zile), pagina de Facebook cu 30.000 like-uri și care are un cont de Facebook ads in care s-au rulat asa cum am zis și mai sus aproximativ 50.000 euro, este de 29.000 euro

Datele intrarii:

Optiuni administrative:

Notite:

CAPTCHA
Această întrebare este pentru a testa dacă sunteți sau nu vizitator uman și pentru a preveni trimiterea automată a spam-ului.

Despre noi

Transfer Business este o platforma a biroului nostru de consultanta avand ca obiect asistenta la vanzarea afacerilor, suportul acordat investitorilor in cautatea de afaceri, evaluarea societatilor comerciale, facilitarea transferului si consultanta la intermedierea vanzarii-cumpararii de afaceri. Oferim suport pentru achizitii si fuziuni, cesiunii de parti sociale, a fondului de comert, stockuri, spatii comericiale, s.a.